Stuur e-mail mail_outline Fotoreizen 

Fotoreizen

Madelon Dielen Fotografie & Fotoreizen | sinds 2007


• 
Zondag 6 februari 2022 | informatiemiddag fotoreizen 2022 van 13.00 tot 15.30 uur

Tijdens deze middag kom je alles te weten over mijn reizen van 2022 en kun je met al je vragen bij mij terecht. 
Heb jij interesse om mee te gaan met één van mijn fotoreizen? Kom dan deze middag kennismaken in mijn studio in Zwaag!
Meld je aan via info@madelondielen.nl of stuur een bericht via het e-mailformulier op deze pagina. De koffie staat klaar!


Hou je van reizen en van fotografie?
En wil je op de mooiste en indrukwekkendste plekken op aarde de vele technische en creatieve mogelijkheden van je camera leren kennen én beter leren fotograferen?
In alle rust genieten van fotografie, nieuwe technieken leren en beter leren kijken, samen met andere fotografie-liefhebbers?


Sinds 2007 organiseert professioneel vakfotograaf, IJsland-expert en Master Teacher Photography Madelon Dielen, als één van de eersten in Nederland, avontuurlijke, actieve en unieke fotoreizen, individueel of met een kleine groep.

Alle reizen zijn een bijzondere ervaring voor iedereen die van reizen en fotograferen houdt.
Voor zowel beginnende-  als gevorderde fotografie-liefhebbers, met een spiegelreflex, systeem- of een uitgebreide compact- of systeemcamera.
Er wordt intensief, individueel en op ieders eigen niveau les gegeven.

Nieuw is het onderdeel fotograferen en filmen met de drone!Privéreizen

Wil je niet in een groep reizen, maar individueel, met het gezin, collega's of een zelf samengesteld gezelschap?
Madelon verzorgt en begeleidt eveneens individuele fotoreizen. Professioneel, kundig en in een ontspannen sfeer.
Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen, ik vertel graag meer over de vele mogelijkheden.

________________________________________________________________

 

Fotoreizen voor 2022

• 16 tot en met 23 februari - Lofoten Noorwegen - 'Chasing the Light'

Hopelijk liggen de prachtige stijle bergen van de Lofoten onder een laag sneeuw wanneer ik deze fotoreis halverwege februari organiseer!

Op het programma staan oogverblindende bergroutes, tropisch ogende stranden, met wat geluk het magische noorderlicht en unieke berglandschappen.


• Maart - IJsland 'Winter Wonderland'

En ook bij deze reis ligt er hopelijk sneeuw. En zo niet, dan nog blijven de landschappen van het zuiden van IJsland onwerkelijk mooi.

We reizen langs (bevroren?) watervallen, gletsjers, het machtige Jökulsárlón met ijsschotsen in alle kleuren blauw, Diamond Beach met de ijskristallen, zwarte lavastranden, de machtige Vestrahorn en nog zoveel meer! Een onvergetelijk mooie reis in wintertijd, en wie weet worden we getrakteerd op het noorderlicht?


• Juli - IJsland 'Summer Highland Adventure' van 20 tot en met 29 juli 2022

Deze reis heb ik in de Covid-periode twee maal solo en twee maal met vrienden gemaakt, zó fantastisch, die wil ik met iedereen delen!

We reizen rond de laatste week van juli met een 4x4 door de onbewoonde highlands van IJsland, zo puur, zo indrukwekkend.. dit is een reis die je nooit meer zult vergeten.

Tijdens dit off road avontuur rijden we onder andere naar Kerlingarfjöll, Landmannalaugar, Veidivötn, Sprengisandur, een stuk van het noorden van IJsland met geothermische gebieden, eruptie-kraters, watervallen en vulkanen, Hveravellir Lakagígar, Þórsmörk, Mælifell en nog zoveel meer! Onwerkelijk mooi.


• Fotoreis 'IJsland Snæfellsnes' van 23 tot en met 30 september 2022

Nog zo'n geweldige reis: een rondreis over het prachtige schiereiland Snæfellsnes en een deel van het noordwesten van IJsland in herfstkleuren en tijdens de noorderlichtperiode!

Kijk hier voor meer informatie of ga naar de pagina 'Fotoreis IJsland Snæfellsnes'.


__________________________________________________________


Voorlopige deelnemerslijst - Fotoreizen 2022

Van deze 4 fotoreizen zijn nog geen exacte data en reissom bekend (behalve Snæfellsnes), deze komen binnenkort. Maar mocht je interesse hebben om mee te gaan dan kun je op de voorlopige deelnemerslijst geplaatst worden. Je bent dan verzekerd van deelname aan de reis, onder voorbehoud van de uiteindelijke data en kosten.

Zodra alle informatie bekend is stuur ik je een bericht waarna je kunt beslissen of je je voorlopige inschrijving wilt omzetten in een boeking. Er is voor deze 4 fotoreizen op voorhand al veel interesse, mijn advies is daarom om niet te lang te wachten met je voorlopige inschrijving om zo teleurstelling te voorkomen.
Er kunnen slechts een klein aantal reizigers mee.

Wil je meer weten over één of meerdere van deze fotoreizen? Twijfel dan niet om contact met me op te nemen. Ik vertel je er met veel plezier over!


Hou de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.
Regelmatig worden er nieuwe fotoreizen ingepland.


Omdat de vraag naar mijn fotoreizen groot is en mijn groepen klein, is er de mogelijkheid om je geheel vrijblijvend, en onder voorbehoud van de definitieve data en reissom, voor mijn fotoreizen op de deelnemerslijst te laten plaatsen. Zo ben je verzekerd van deelname, zonder vaste verplichtingen.


Reizigersdag

Twee maal per jaar wordt er een dag voor de reizigers georganiseerd in de studio. Reizigers kunnen tijdens deze informatieve dag kennis maken met elkaar en krijgen daarnaast de workshop 'Reisfotografie' aangeboden, waarin relevantie informatie wordt gegeven gericht op de fotoreizen die gemaakt gaan worden.
Dit kan informatie zijn gericht op natuur- en landschapsfotografie, hoe het noorderlicht te fotograferen, straatfotografie voor stedentrips, enzovoorts.
De eerstvolgende reizigersdag is op ... (datum volgt) voor de reizigers en andere geïnteresseerden in de fotoreizen naar IJsland, Schotland en de Lofoten in 2020.

Een aantal weken voor vertrek ontvangen alle deelnemers een powerpoint met daarin een complete mini-cursus fotografie.
Hiermee kunnen zij zich op de reis voorbereiden.

Ook wordt er voor iedere reis een besloten Facebookpagina aangemaakt waar reizigers kennis kunnen maken, vragen kunnen stellen en na afloop foto's en filmpjes kunnen plaatsen.
Een aantal maanden na de reis komen wij weer samen tijdens een reünie om elkaars foto's en eventuele fotoboeken te bekijken en bespreken.


Welke onderwerpen komen er tijdens een fotoreis aan bod?
(afhankelijk van het soort fotoreis en de omstandigheden, niet op iedere reis zal en kan hetzelfde worden behandeld)

We verdiepen ons in de technische mogelijkheden van de camera:


En we bekijken de creatieve mogelijkheden:


Maar ook:


Tijdens de reis komen we gedurende de vele expedities in verschillende situaties terecht, zoals:


Daarnaast worden er foto-opdrachten gegeven zodat je met andere ogen naar je omgeving leert kijken.


Uitgebreidere informatie over de verschillende fotoreizen vind je boven aan deze pagina, onder de verwijzende linkjes. Voor meer informatie kun je ook gebruik maken van het e-mailformulier op deze pagina. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Wens je persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met mij op; ik vertel je graag meer over de vele fantastische fotoreizen, van voorgaande jaren én voor het komende jaar!


YouTube

Op YouTube staan een aantal films die ik gemaakt heb tijdens mijn fotoreizen, van het noorderlicht, walvissen en orka's en de landschappen van IJsland, Noorwegen en Schotland.
De films bestaan uit fotografie, film en time lapse.

Mijn YouTube kanaal

IJsland Midzomer - part II: met alleen een tentje en mijn camera ben ik door de hooglanden getrokken en heb ik bergen en vulkanen beklommen, heb ik schiereiland Snæfellsnes verkend en ben ik afgedaald in valleien en bergkloven - https://youtu.be/RkCGVggo1h0

IJsland Midzomer: gemaakt tijdens de fotoreis in juni-juli, Landmannalaugar, puffins, het ijsbergenmeer Jökulsárlón... we hebben het allemaal gezien! - https://youtu.be/cceBbEd9d4o


Madelon Dielen Fotografie & Fotoreizen | De Fotoschool sinds 2007
Gediplomeerd en gespecialiseerd Vakfotograaf | Master teacher photography | Drone piloot | Art

De Factorij 45d
1689 AK  Zwaag
info@madelondielen.nl
06 - 51 46 45 40
KvK nr. 37139695Reacties van reizigers:

"Wat heb ik genoten van de Lofoten reis, wat een mooi land. Ik zit met een big smile na te genieten van alle foto’s.

 

Ik heb zoveel nieuws op fotografiegebied geleerd. Maar dat niet alleen, door jouw spontaniteit en ongedwongen manier om met mensen om te gaan is het voor mij een onvergetelijke reis geworden. Heel veel dank daarvoor, je bent een topper!!!!"
M. Floor


"Dank voor jouw prettige aanwezigheid op de Lofoten."
Peter Stam
 

"Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad! 
En moet even zeggen dat ik mijn petje voor je af neem! Voor de goede zorgen en dat je ons zo veel hebt laten zien, je geduld.. Alles eigenlijk. Gewoon wauwww! Echt bedankt daarvoor!"
S. van den Berk

"En ik wil je nogmaals zeggen dat ik enorm veel waardering heb voor hóe je onze fotoreis vorm gegeven hebt. FANTASTISCH!! 
Hartelijk bedankt. Ik heb veel geleerd."
G. Kostelijk


"Mijn complimenten voor de goede voorbereidingen en verstuurde info. Goed voor elkaar allemaal. Chapeau!!!"
Jorrit Bolhuis
 

"Afgelopen week met Madelon Dielen Fotografie naar New York geweest! Een absolute aanrader. 
Madelon gaf op een plezierige en laagdrempelige manier uitleg over diverse onderwerpen die komen kijken bij fotograferen en sluit aan bij het kennis en interesse niveau van iedere individuele cursist. Madelon speelde daarnaast flexibel in op situaties die zich spontaan voordeden en wist van vrijwel iedere gebeurtenis een leermoment te maken."  
Berno van der Wal


"Je fotoreis was super en heel leerzaam! Zeker voor herhaling vatbaar!"

"Ik heb erg genoten van het weekendje Londen. Zoveel gezien en gedaan.
Helemaal top. Ik kijk uit naar New York!"

"Ik vond het echt een hele leuke, gezellige, leerzame ervaring.
En ik kan lekker nagenieten bij het uitzoeken van de foto's. Tot gauw!"

"Erg bedankt voor het mooie weekend in Londen! We hebben weer veel geleerd!"
J. en C. Kerkhoff

"Ik heb echt genoten van Ierland, wat is het daar mooi! En ook weer veel geleerd. Je bent lekker relaxed tijdens de reis, terwijl je ondertussen alles goed in de gaten houdt en in goede banen leidt. Het was een druk programma, met ook ruimte om dingen anders/rustiger te doen, als je dat wilt. Dus een prima combinatie. Daarbij heb ik ook nog ontzettend gelachen! En dat is altijd heerlijk."
Saskia Kehrer

"Bedankt voor de leuke, gezellige en bovenal leerzame reis! Het is voor mij zeker voor herhaling vatbaar en zal zeker je mails over Schotland en IJsland in de gaten houden."

"Het was ontzettend leuk en ook wel intensief. Wat het weer betreft hadden we beter in Ierland kunnen blijven. De groep vond ik heel erg gezellig en je had het goed georganiseerd, heel erg luxe om zo te reizen. Kortom, heel erg leuk."
A. van den Mosselaar

"Ik wil je nog even bedanken voor de organisatie van de reis. Wat had je het perfect geregeld, reizen met een bus en chauffeur is wel supercomfortabel. Ik heb genoten."

"Ik heb het erg leuk gevonden en het heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Ondanks mijn ziekte heb ik alles goed kunnen volgen. CHAPEAU, voor jou, petje af!!!!
Je had het zeer goed geregeld.
Het was een leuk programma.
Ik heb ZEER veel geleerd.
Je bent een goede lerares.
Je hebt veel geduld.
Je bent een echte professionel.
Je maakt grandiose foto's.
Ik heb nog nooit iemand zoveel foto's, en nog mooi ook, zien nemen.
Je had altijd een goed humeur.
Kortom: je was fantastisch en ook nog lief.
Grand, grand merci et @ bientot."
Max Sijtsma

"Het was een topreis en prima georganiseerd!!"

"Ik heb genoten van de Londen reis. Het was weer goed geregeld."
Theo Beijerbacht

Tweets op Twitter:

Richard Paas
Super fotoreis gehad naar Londen met @MadelonDielen. Goeie reisleider/topfotograaf. Mooie foto's gemaakt.

@HansHegeman: And especially @MadelonDielen Het was een
geweldige reis! Goed gezelschap, fotografie en a great city! @NewYork

dema78 Véronique vd Zwan
@MadelonDielen superbedankt voor de reis, je kennis en gezelligheid!! ik heb een supertijd gehad in NY!!!

jckie79 Jacqueline de Klerk
@MadelonDielen ik vond het helemaal geweldig, heel veel lol en plezier gehad !! Super stad LOVEIT


 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten