Stuur e-mail mail_outline Fotoreizen 

Fotoreizen

Kom 19 mei ook naar de informatiemiddag van de fotoreis naar IJsland Snæfellsnes in september 2019!

Hou je van reizen en van fotografie?
En wil je op de mooiste en indrukwekkendste plekken op aarde de vele technische en creatieve mogelijkheden van je camera leren kennen én beter leren fotograferen?
In alle rust genieten van fotografie, nieuwe technieken leren en beter leren kijken, samen met andere fotografie-liefhebbers?

Al meer dan 12 jaar organiseert professioneel vakfotograaf, IJsland-expert en Master Teacher Photography Madelon Dielen, als één van de eersten in Nederland, avontuurlijke, actieve en unieke fotoreizen, individueel of met een kleine groep.

Alle reizen zijn een bijzondere ervaring voor iedereen die van reizen en fotograferen houdt.
Voor zowel beginnende-  als gevorderde fotografie-liefhebbers, met een spiegelreflex, systeem- of een uitgebreide compact- of systeemcamera.
Er wordt intensief, individueel en op ieders eigen niveau les gegeven.

Nieuw is het onderdeel fotograferen en filmen met de drone!Luxe privéreizen

Wil je niet in een groep reizen, maar individueel, met het gezin of een klein zelf samengesteld gezelschap?
Madelon verzorgt en begeleidt eveneens individuele fotoreizen.
Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen, ik vertel graag meer over de vele mogelijkheden.

 
Fotoreizen 2020

Op dit moment ben ik mijn reizen voor 2020 vorm aan het geven. 
Zeker is dat er weer een aantal fantastische fotoreizen naar het prachtige IJsland en het noorden van Noorwegen zullen komen, maar misschien ook het Schotse Isle of Skye en The Outer Hebrides, of een mooie stedentrip.. álles ligt nog open.

Hieronder alvast de eerste fotoreizen, de rest van de reizen volgen later.


• IJsland Noorderlicht 'Arctic Winter Light' - een foto-rondreis langs het prachtige zuiden van IJsland tijdens de Arctische winter, met gletsjers, ijsbergen, zwarte stranden, watervallen, adembenemende landschappen en hopelijk het Noorderlicht!  - van 18 februari t/m 25 februari 2019


• IJsland Snæfellsnes 'Under an Arctic Sky' - een foto-rondreis over het adembenemend mooie schiereiland Snæfellsnes en een deel van het noord-westen van IJsland. Langs de mooiste kusten, watervallen en landschappen van IJsland. Met dit jaar als primeur: fotograferen en filmen met de drone! - Van 21 september t/m 28 september 2019

Wil je meer weten over deze fotoreis? Kom dan .... naar de informatiemiddag van 11.00 tot 13.00 uur.
Tijdens deze middag kom je alles te weten over deze reis en kun je al je vragen stellen. Wil je erbij zijn, meld je aan via info@madelondielen.nl of stuur een bericht via het e-mailformulier op deze pagina.


Hou de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.
Regelmatig worden er nieuwe fotoreizen ingepland.


Omdat de vraag naar mijn fotoreizen groot is en mijn groepen klein, is er de mogelijkheid om je geheel vrijblijvend, en onder voorbehoud van de definitieve data en reissom, voor mijn fotoreizen op de deelnemerslijst te laten plaatsen. Zo ben je verzekerd van deelname, zonder vaste verplichtingen.


Reizigersdag

Twee maal per jaar wordt er een dag voor de reizigers georganiseerd in de studio. Reizigers kunnen tijdens deze informatieve dag kennis maken met elkaar en krijgen daarnaast de workshop 'Reisfotografie' aangeboden, waarin relevantie informatie wordt gegeven gericht op de fotoreizen die gemaakt gaan worden.
Dit kan informatie zijn gericht op natuur- en landschapsfotografie, hoe het noorderlicht te fotograferen, straatfotografie voor stedentrips, enzovoorts.
De eerstvolgende reizigersdag is op 12 mei 2019 voor de reizigers en andere geïnteresseerden in de fotoreis naar IJsland in september 2019.

Een aantal weken voor vertrek ontvangen alle deelnemers een powerpoint met daarin een complete mini-cursus fotografie.
Hiermee kunnen zij zich op de reis voorbereiden.

Ook wordt er voor iedere reis een besloten Facebookpagina aangemaakt waar reizigers kennis kunnen maken, vragen kunnen stellen en na afloop foto's en filmpjes kunnen plaatsen.
Een aantal maanden na de reis komen wij weer samen tijdens een reünie om elkaars foto's en eventuele fotoboeken te bekijken en bespreken.


Welke onderwerpen komen er tijdens een fotoreis aan bod?
(afhankelijk van het soort fotoreis en de omstandigheden, niet op iedere reis zal en kan hetzelfde worden behandeld)

We verdiepen ons in de technische mogelijkheden van de camera:


En we bekijken de creatieve mogelijkheden:


Maar ook:


Tijdens de reis komen we gedurende de vele expedities in verschillende situaties terecht, zoals:


Daarnaast worden er foto-opdrachten gegeven zodat je met andere ogen naar je omgeving leert kijken.


Uitgebreidere informatie over de verschillende fotoreizen vind je boven aan deze pagina, onder de verwijzende linkjes. Voor meer informatie kun je ook gebruik maken van het e-mailformulier op deze pagina. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Wens je persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met mij op; ik vertel je graag meer over de vele fantastische fotoreizen, van voorgaande jaren én voor het komende jaar!


YouTube

Op YouTube staan een aantal films die ik gemaakt heb tijdens mijn fotoreizen, van het noorderlicht, walvissen en orka's en de landschappen van IJsland, Noorwegen en Schotland.
De films bestaan uit fotografie, film en time lapse.

Mijn YouTube kanaal

IJsland Midzomer 2016 - part II: met alleen een tentje en mijn camera ben ik door de hooglanden getrokken en heb ik bergen en vulkanen beklommen, heb ik schiereiland Snæfellsnes verkend en ben ik afgedaald in valleien en bergkloven - https://youtu.be/RkCGVggo1h0

IJsland Midzomer 2016: gemaakt tijdens de fotoreis in juni-juli, Landmannalaugar, puffins, het ijsbergenmeer Jökulsárlón... we hebben het allemaal gezien! - https://youtu.be/cceBbEd9d4o


Madelon Dielen Fotografie & Fotoreizen | De Fotoschool 
De Factorij 45d
1689 AK  Zwaag
info@madelondielen.nl
06 - 51 46 45 40
KvK nr. 37139695Reacties van reizigers:

"Wat heb ik genoten van de Lofoten reis, wat een mooi land. Ik zit met een big smile na te genieten van alle foto’s.

 

Ik heb zoveel nieuws op fotografiegebied geleerd. Maar dat niet alleen, door jouw spontaniteit en ongedwongen manier om met mensen om te gaan is het voor mij een onvergetelijke reis geworden. Heel veel dank daarvoor, je bent een topper!!!!"
M. Floor


"Dank voor jouw prettige aanwezigheid op de Lofoten."
Peter Stam
 

"Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad! 
En moet even zeggen dat ik mijn petje voor je af neem! Voor de goede zorgen en dat je ons zo veel hebt laten zien, je geduld.. Alles eigenlijk. Gewoon wauwww! Echt bedankt daarvoor!"
S. van den Berk

"En ik wil je nogmaals zeggen dat ik enorm veel waardering heb voor hóe je onze fotoreis vorm gegeven hebt. FANTASTISCH!! 
Hartelijk bedankt. Ik heb veel geleerd."
G. Kostelijk


"Mijn complimenten voor de goede voorbereidingen en verstuurde info. Goed voor elkaar allemaal. Chapeau!!!"
Jorrit Bolhuis
 

"Afgelopen week met Madelon Dielen Fotografie naar New York geweest! Een absolute aanrader. 
Madelon gaf op een plezierige en laagdrempelige manier uitleg over diverse onderwerpen die komen kijken bij fotograferen en sluit aan bij het kennis en interesse niveau van iedere individuele cursist. Madelon speelde daarnaast flexibel in op situaties die zich spontaan voordeden en wist van vrijwel iedere gebeurtenis een leermoment te maken."  
Berno van der Wal


"Je fotoreis was super en heel leerzaam! Zeker voor herhaling vatbaar!"

"Ik heb erg genoten van het weekendje Londen. Zoveel gezien en gedaan.
Helemaal top. Ik kijk uit naar New York!"

"Ik vond het echt een hele leuke, gezellige, leerzame ervaring.
En ik kan lekker nagenieten bij het uitzoeken van de foto's. Tot gauw!"

"Erg bedankt voor het mooie weekend in Londen! We hebben weer veel geleerd!"
J. en C. Kerkhoff

"Ik heb echt genoten van Ierland, wat is het daar mooi! En ook weer veel geleerd. Je bent lekker relaxed tijdens de reis, terwijl je ondertussen alles goed in de gaten houdt en in goede banen leidt. Het was een druk programma, met ook ruimte om dingen anders/rustiger te doen, als je dat wilt. Dus een prima combinatie. Daarbij heb ik ook nog ontzettend gelachen! En dat is altijd heerlijk."
Saskia Kehrer

"Bedankt voor de leuke, gezellige en bovenal leerzame reis! Het is voor mij zeker voor herhaling vatbaar en zal zeker je mails over Schotland en IJsland in de gaten houden."

"Het was ontzettend leuk en ook wel intensief. Wat het weer betreft hadden we beter in Ierland kunnen blijven. De groep vond ik heel erg gezellig en je had het goed georganiseerd, heel erg luxe om zo te reizen. Kortom, heel erg leuk."
A. van den Mosselaar

"Ik wil je nog even bedanken voor de organisatie van de reis. Wat had je het perfect geregeld, reizen met een bus en chauffeur is wel supercomfortabel. Ik heb genoten."

"Ik heb het erg leuk gevonden en het heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Ondanks mijn ziekte heb ik alles goed kunnen volgen. CHAPEAU, voor jou, petje af!!!!
Je had het zeer goed geregeld.
Het was een leuk programma.
Ik heb ZEER veel geleerd.
Je bent een goede lerares.
Je hebt veel geduld.
Je bent een echte professionel.
Je maakt grandiose foto's.
Ik heb nog nooit iemand zoveel foto's, en nog mooi ook, zien nemen.
Je had altijd een goed humeur.
Kortom: je was fantastisch en ook nog lief.
Grand, grand merci et @ bientot."
Max Sijtsma

"Het was een topreis en prima georganiseerd!!"

"Ik heb genoten van de Londen reis. Het was weer goed geregeld."
Theo Beijerbacht

Tweets op Twitter:

Richard Paas
Super fotoreis gehad naar Londen met @MadelonDielen. Goeie reisleider/topfotograaf. Mooie foto's gemaakt.

@HansHegeman: And especially @MadelonDielen Het was een
geweldige reis! Goed gezelschap, fotografie en a great city! @NewYork

dema78 Véronique vd Zwan
@MadelonDielen superbedankt voor de reis, je kennis en gezelligheid!! ik heb een supertijd gehad in NY!!!

jckie79 Jacqueline de Klerk
@MadelonDielen ik vond het helemaal geweldig, heel veel lol en plezier gehad !! Super stad LOVEIT


 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten