Stuur e-mail mail_outline  

Fotografie Coach

Fotografie coach

Ben jij op zoek naar iemand die je kan inspireren en die je verder kan helpen met jouw fotografie? 
Daar kan ik je bij helpen.

Mijn focus als coach ligt op de gepassioneerde vrijetijdsfotograaf. 
Die nieuwsgierig en leergierig is, die zich verder wil ontwikkelen maar daarin vastloopt, die geen kennis meer haalt uit de maandelijkse bijeenkomsten van zijn of haar fotoclub, of die zich niet wil of kan aansluiten bij zo’n club, die eerlijke, opbouwende en ondersteunende feedback wil krijgen waarmee hij of zij verder kan, die geïnspireerd en gefascineerd wil raken én blijven. 


Hoe werkt het? 
We starten met een gesprek. Dit kan face to face, maar ook telefonisch of via Skype. Daarin vertel je wat je wensen en doelen zijn. Wat je wilt leren en hoeveel tijd je daarvoor beschikbaar hebt. 
We maken een volledig op jouw afgestemd plan waarbij we op afspraak dagelijks, wekelijks of maandelijks via Skype of in mijn studio een Meet-Up hebben en waarbij we de door jouw gemaakte foto’s bekijken en bespreken. Die foto’s kunnen bestaan uit vrij werk, maar kunnen ook middels door mij verstrekte opdrachten gemaakt worden. Nét wat jij nodig hebt om gestimuleerd en gemotiveerd te raken. Niet iedereen wil hetzelfde en daarom wordt het coachingplan aangepast aan wat jíj nodig hebt. 
Je kunt een coaching-traject ook met meerdere personen starten. 


Hoe ziet een Meet-Up eruit? 
Tijdens een Meet-Up bekijken we de door jou vooraf ingezonden foto(‘s) samen via Skype. Afhankelijk van jouw leerdoel(en) kijken we of je daar vooruitgang in hebt gemaakt en wat er nodig is om de volgende stap te kunnen gaan zetten. Dit kan ook bestaan uit nabewerking van de foto(‘s). In dat geval laat ik je live zien hoe je daarvoor Photoshop of Lightroom kunt gebruiken. 


Wat zijn de kosten? 
De kosten zijn afhankelijk van de frequentie van onze Meet-Up's en de manier waarop die plaatsvinden. Het grote voordeel van Skype is dat waar je ook woont, iedereen uit heel Nederland en België begeleiding en ondersteuning kan krijgen. Er worden geen tijd en kosten verspilt aan reizen en het kan op ieder voor jou geschikt moment van de dag, alle dagen van de week. Woon je in de buurt van mijn studio in Hoorn dan is een ‘live’ Meet-Up natuurlijk mogelijk. De kosten hiervoor zijn echter wel hoger. Je hebt de keuze uit een traject van 6 maanden of een jaar. Daarna kun je bepalen of je verdere begeleiding, ondersteuning en motivering nodig hebt. 
Na ons eerste gesprek en het samenstellen van een op maat gemaakt coachingplan ontvang je een overzicht met daarin de kosten van het gekozen traject. Hierna kun je beslissen of je daadwerkelijk de coaching wilt starten. 

Kan ik iets voor jou betekenen? 
Neem geheel vrijblijvend contact op met: 
Madelon Dielen Fotografie & Fotoreizen | sinds 2007 
Studio: De Factorij 45d 1689 AK Zwaag (vlak naast de A7, afslag 9) 
info@madelondielen.nl | 06 – 51 46 45 40 

Of stuur een bericht middels het e-mailformulier op deze pagina.
Ik vertel je er graag meer over! Over Madelon 
Al snel na het afronden van haar vakopleiding en specialisatie reportage en documentaire fotograaf aan de Fotovakschool in Amsterdam is Madelon op verzoek gaan lesgeven. 
Inmiddels leidt zij al meer dan 12 jaar met veel succes haar eigen school in de gemeente Hoorn waar zij als Master Teacher iedere dag fotografie en fotobewerking lessen, masterclasses en workshops geeft. 
In 2008 is zij gestart met het organiseren en begeleiden van fotoreizen. Met gemiddeld 6 fotoreizen per jaar naar IJsland, Noord-Noorwegen en Schotland, maar ook naar steden als Barcelona, New York en Venetië heeft zij een grote hoeveelheid ervaring opgedaan in het begeleiden en ondersteunen van haar reizigers. 
Naast haar school en fotoreizen werkt zij op dagelijkse basis voor een aantal zakelijke klanten en magazines voor wie zij de fotografie en film verzorgt. Wanneer de tijd het toelaat geeft zij bedrijfsworkshop of is zij gastspreker bij fotoclubs en verenigingen.  

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten