Stuur e-mail mail_outline Figuranten gezocht voor een fotoproject i.s.m. het Zuiderzeemuseum 

Figuranten gezocht voor een fotoproject i.s.m. het Zuiderzeemuseum

Gezinnen gezocht voor 27 juni 2018

Met grote regelmaat fotografeer ik voor het Zuiderzeemuseum welke gevestigd is in Enkhuizen aan de wateren van het IJsselmeer. 
Samen werken wij nu aan een fotoproject waarvan het fotograferen van kinderen die spelen in het buitenmuseum een onderdeel is.
Hiervoor zijn wij op zoek naar gezinnen met jonge kinderen in de basisschoolleeftijd die het leuk zouden vinden om hieraan mee te werken.

De foto's kunnen ingezet worden voor verschillende communicatie-doeleinden, zoals de website van het museum, social media of drukwerk.
De focus zal vooral liggen op het fotograferen van kinderen die buitenspelen bij Waterwerken, bootjes varen en spelen met de hengels en andere installaties.
Eventueel met een ouder, verzorger, opa en/of oma, een jonger of ouder broertje of zusje op de achtergrond, maar dit is niet noodzakelijk.

De datum waarop we gaan fotograferen is woensdag 13 en 27 juni vanaf 14.00 uur in het buitenmuseum in Enkhuizen.
Lijkt het jou leuk om met je (klein)kinderen een middagje naar het museum te komen en onderdeel te zijn van dit fotoproject?
Of, mocht je geen of al oudere kinderen hebben, misschien ken je iemand in je familie of omgeving die dit leuk zou vinden?
Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een bericht naar info@madelondielen. Bellen kan ook op 06 - 51 46 45 40.


Als dank voor je medewerking ontvang je van het museum 4 toegangskaarten voor een bezoek aan het museum op een ander moment.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten