Stuur e-mail mail_outline Introductie camera 

Introductie camera Introductie camera - vrijdagavond 21 juni 2019

Heb jij een nieuwe camera, of heb je er al langer één liggen, en wil je weten waar alle knoppen voor dienen en hoe het menu werkt zodat je er mee aan de slag kunt?
Of wil je een nieuwe camera aanschaffen, maar weet je niet wat de beste keuze is voor jou en wil je een eerlijk advies zonder de invloed van provisie of magazijn-voorraad? Waar moet je op letten, wat is je doel met de camera, wat is je budget?

Krijg antwoord op al je vragen tijdens deze introductie!

Daarnaast wordt het hoofdmenu doorgenomen en zal er uitleg worden gegeven over de vele mogelijkheden en instellingen die je daar kunt vinden. Aan de hand van jouw type camera stellen we deze optimaal in en word je wegwijs in je camera.

Deze introductie is geen cursus fotografie, maar geeft inzicht in de vele beschikbare camera's, de instelmogelijkheden daarvan en maakt je bekend met de vele functies. 
Tijdens deze introductie krijg je uitleg over de vele instelmogelijkheden van de nieuwste en oudere spiegelreflex-, compact- en systeem camera's.


datum: vrijdagavond 21 juni 2019
tijden: 19.00 tot 22.15 uur
locatie: De Factorij 45d te Zwaag
kosten: €39 inclusief koffie, thee met koek en een powerpoint met daarin al het behandelde nogmaals op een rij

Schrijf je eenvoudig in voor deze introductie cursus door gebruik te maken van het e-mailformulier op deze pagina, of neem contact op op één van de volgende manieren:

Madelon Dielen Fotografie & Fotoreizen | De Fotoschool Noord-Holland
studio: De Factorij 45d
1689 AK Zwaag (A7, afslag 9)
06 - 51 46 45 40
info@madelondielen.nl

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten