Introductie camera - Madelon Dielen Fotografie

Stuur e-mail mail_outline Introductie camera 

Introductie camera Introductie camera 

Heb jij een nieuwe camera, of heb je er al langer één liggen, en wil je weten waar alle knoppen voor dienen en hoe het menu werkt zodat je er mee aan de slag kunt?

Wil jij een nieuwe camera aanschaffen, maar weet je niet wat de beste keuze is voor jou en wil je een eerlijk advies zonder de invloed van provicie of magazijn-voorraad? Waar moet je op letten, wat is je doel met de camera, wat is je budget?

Krijg antwoord op al je vragen tijdens deze introductie.

Daarnaast wordt het hoofdmenu doorgenomen en zal er uitleg worden gegeven over de vele mogelijkheden en instellingen die je daar kunt doen en vinden. Aan de hand van jouw type camera stellen we deze optimaal in.

Deze introductie is geen cursus fotografie, maar geeft inzicht in de vele beschikbare camera's, de instelmogelijkheden daarvan en maakt je bekend met de vele functies.

Tijdens deze introductie cursus krijg je uitleg over de vele instelmogelijkheden van spiegelreflex-, compact- of systeem camera's.
 
Behandeld worden onder meer het instelwiel, met daarop de functies Automaat, P, AV of A, TV of S, M, B en de scèneselecties; wat doen deze belichtingsprogramma’s en waarvoor gebruik je ze? 

Welke mogelijkheden heeft de scherpstelling op jouw camera en wat zijn de opties voor je flitser?

Wat is sluitertijd, diafragma, ISO, witbalans, lichtmeting en belichtingscorrectie?


datum: nieuwe datum volgt
tijden: 18.45 tot  22.15 uur
locatie: De Factorij 45d te Zwaag

kosten: €45 inclusief koffie, thee, versnaperingen en een powerpoint met daarin al het behandelde nogmaals op een rij

Schrijf je eenvoudig in voor deze introductie cursus door gebruik te maken van het e-mailformulier op deze pagina, of neem contact op op één van de volgende manieren:

Madelon Dielen Fotografie & Fotoreizen | De Fotoschool
studio: De Factorij 45d
1689 AK  Zwaag (A7, afslag 9)
06 - 51 46 45 40
info@madelondielen.nl

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten