Stuur e-mail mail_outline Introductie camera 

Introductie camera Introductie camera - ONLINE op 6 maart 2021

Omdat het door de sluiting van de winkels momenteel lastig is om goede en uitgebreide informatie te krijgen wanneer je een camera wilt aanschaffen, geef ik op zaterdag 13 februari de workshop INTRODUCTIE CAMERA.

Tijdens deze online bijeenkomst vertel ik waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe camera en eventueel de bijbehorende lenzen en accessoires. Zo voorkom je dat je een camera koopt die niet past bij je wensen.

Deze informatieve bijeenkomst zal online via Teams gehouden worden. Wanneer je je aanmeld ontvang je een e-mail met daarin een uitnodiging naar de teams-pagina. Het werkt heel eenvoudig.


Heb jij een nieuwe camera, of heb je er al langer één liggen, en wil je weten waar alle knoppen voor dienen en hoe het menu werkt zodat je er mee aan de slag kunt?

Of wil je een nieuwe camera aanschaffen, maar weet je niet wat de beste keuze is voor jou en wil je een eerlijk advies zonder de invloed van provisie of magazijn-voorraad? Waar moet je op letten, wat is je doel met de camera, wat is je budget?

Krijg antwoord op al je vragen tijdens deze introductie.

Deze introductie is geen cursus fotografie, maar geeft inzicht in de vele beschikbare camera's, de instelmogelijkheden daarvan en maakt je bekend met de verschillende functies. 

Behandeld worden onder meer:


datum: 


tijden: van 11.00 tot 14.00 uur
locatie: De Factorij 45d te Zwaag (bij de online versie vanuit je luie stoel)
kosten: €29 

Schrijf je eenvoudig in voor deze introductie cursus door gebruik te maken van het e-mailformulier op deze pagina, of neem contact op op één van de volgende manieren:

Madelon Dielen Fotografie & Fotoreizen |  De Fotoschool sinds 2007

studio: De Factorij 45d
1689 AK  Zwaag (A7, afslag 9)
06 - 51 46 45 40
info@madelondielen.nl

Al sinds 2007 dé plek voor educatie & inspiratie in Noord-Holland!

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten