Stuur e-mail mail_outline Bruidsreportages 

Bruidsreportages

Verliefd, verloofd.... getrouwd!

Liefde is een emotie die het verdient om op een intieme en pure manier vastgelegd te worden. Door een professional met een passie voor liefde én fotografie. Die jullie helpt jullie mooiste dag een onvergetelijke dag te laten worden.

Om welk bijzonder moment het ook gaat, Madelon legt deze voor jullie vast op een integere en intieme manier en maakt er een herinnering van die je nog jaren zult koesteren.

Samen maken wij een uniek, bij jullie passend, fotografie-plan. Welke sfeer je ook wenst. Alles met gevoel voor stijl en met respect voor jullie en jullie gasten.

 

Wil jij een bijzondere dag op een bijzondere manier laten vereeuwigen? Kies dan voor een fotograaf met de juiste opleiding en jaren ervaring.

Wil jij meer weten over de vele mogelijkheden die er zijn voor een verliefd-, verloofd- of trouwreportage? Ik kom heel graag bij jullie langs om al jullie wensen en mijn mogelijkheden te bespreken.

Zo is er de mogelijkheid om jullie mooiste dag zowel op foto als op film vast te leggen. Ook de afwerking van de foto’s en film is eindeloos: als gecombineerde film met films en foto op DVD, in een prachtig luxe boek, op plexiglas, ingelijst in de mooiste lijsten… alles kan!

Wil je een uitbundige of juist een eenvoudige reportage, een hele dag of slechts een paar uurtjes, in Nederland of ver daarbuiten? Het kan allemaal. Samen stellen we de ideale reportage voor jullie samen!
 

Prijsvoorbeelden bruidsreportages

Hieronder volgen een drietal voorbeelden van een bruidsreportage. De mogelijkheden zijn echter eindeloos en volledig aan jullie wensen aan te passen. Samen maken wij een uniek fotografie-plan met aandacht voor al jullie mooiste momenten.

De prijzen zijn inclusief ontwikkeling en nabewerking van de foto’s en exclusief de afwerking in bijvoorbeeld boek, film of print.

 

• Bruidsreportage No. 1: €500,- | 4 uur durende reportage op locatie of in de studio.

Verloofd! Voor deze speciale gelegenheid gaan wij naar een bijzondere, eventueel door jullie uitgekozen fotolocatie, of blijven we in de fotostudio en maken wij een prachtige fotoreportage.

12,5, 25 of 50 jaar getrouwd? Maak van deze onvergetelijke dag een bijzonder document: een reportage vol dierbare foto’s van jullie, de kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden.• Bruidsreportage No. 2:  €1250,- | De prijs is een vanaf prijs voor een reportage van 7 uur.

Jullie dag, professioneel en met stijl vastgelegd tijdens de meest intieme en emotionele momenten. Met of zonder de voorbereidingen, het aankleden, de plechtigheid, het feest… alles is mogelijk en met z’n drieën stellen wij vooraf een perfect bij jullie passend fotografie-plan samen.

 

• Bruidsreportage No. 3: €1750,- | De prijs is een vanaf prijs op basis van 2 fotografen voor een reportage van 7 uur.

De mooiste dag, vastgelegd op zowel foto als film door mijzelf en een assistent fotograaf. Samen maken wij van deze bijzondere dag een dierbare herinnering die jullie nog jaren zullen koesteren. En ook voor deze reportage geldt dat wij vooraf samen een passend fotografie-plan samenstellen.Willen jullie vrijblijvend een gesprek waarbij wij kennis kunnen maken en jullie al je vragen kunnen stellen?
Neem dan contact op op één van de volgende manieren:

Madelon Dielen Fotografie
Gediplomeerd en gespecialiseerd vakfotograaf | Specialisatie reportagefotografie

fotostudio: De Factorij 45d
1689 AK  Zwaag
06 - 51 46 45 40
info@madelondielen.nl
 

 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten