Stuur e-mail mail_outline Cursus Fotobewerking - de basis II 

Cursus Fotobewerking - de basis II

Fotobewerking - de basis II ~ start 6 april 2023

Ook ONLINE mogelijk!


Fotobewerking is enorm populair, en niet voor niets. 

Het gebruiksvriendelijke beeldbewerkingsprogramma werkt snel en effectief, je kunt je foto's eenvoudig en doeltreffend enorm verbeteren!


De cursus Fotobewerking - de basis II behandelt alle basisbegrippen en basisfuncties van Photoshop Elements, CS en CC. Tijdens de lessen focussen we ons uitsluitend op toepassingen gericht op fotografie. 

Het aanpassen, optimaliseren en transformeren van foto’s komen allemaal aan bod. 

Na afloop kun je je foto’s doeltreffend bewerken en verbeteren, ben je vertrouwd met de meest belangrijke functies en mogelijkheden binnen Photoshop en kun je de opgedane kennis direct toepassen.   


De cursusFotobewerking is voor iedereen die zich bezig wil houden met fotobewerking, is speciaal gericht op (hobby)fotografen en is uitermate geschikt voor degene die Fotobewerking - de basis I hebben gevolgd en nog meer uit hun foto's en Photoshop willen halen.


Door de duidelijke uitleg en praktijkgerichte opdrachten leer je stap voor stap alle mogelijkheden van het programma kennen. De basisfuncties worden behandeld en ook het aanpassen en transformeren door middel van lagen, effecten en maskers. Daarnaast leer je de intelligente retoucheermogelijkheden toepassen. Elke les eindigt met oefenopgaven. Door het maken van de oefenopgaven leer je de theorie gelijk in de praktijk toe te passen.  


Van alle lessen ontvang je een film waarin de complete les nogmaals te bekijken is. Zo kun je de lessen keer op keer terugkijken.
De bewerkingsprogramma’s die gebruikt worden tijdens de cursussen zijn Adobe Photoshop Elements, CS, en CC. (WiFi aanwezig in de studio)


Het is ook mogelijk om online aan deze cursus deel te nemen.


Een greep uit de vele onderwerpen:
 


Na iedere les ga je thuis aan de slag met een aantal opdrachten, deze worden tijdens de volgende les besproken.

Er is ruim tijd om al je vragen te beantwoorden.
 

Data: 

• Donderdagavond 6 april - 13 april en 20 april 2023 

tijden: van 19.45 tot 22.15 uur
locatie: De Factorij 45d te Zwaag (vlak naast de A7, afslag 9)
kosten: €79,50 inclusief koffie en thee, van iedere les ontvang je een film met daarin de gehele les stap voor stap in beeld en een maandelijks online vragenuur


Wil je online deelnemen? Dan kan! Ik nodig je via een link uit om deel te nemen aan de lessen. Het werkt heel eenvoudig en je kunt de cursus volgen vanaf waar je maar wilt.

De groepen zijn klein, daardoor is er ruimschoots persoonlijke aandacht.
Wil je je inschrijven voor deze cursus of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht via het e-mail formulier op deze pagina, graag onder vermelding van ''Fotobewerking - de basis II'.


Madelon Dielen Fotografie & Fotoreizen | De Fotoschool sinds 2007
studio: De Factorij 45d
1689 AK  Zwaag (vlak naast de A7, afslag 9, gratis parkeren)
info@madelondielen.nl
06 - 51 46 45 40

Sinds 2007 dé plek voor educatie & inspiratie in Noord-Holland!

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten