Photoshop - deel 1 - Madelon Dielen Fotografie

Stuur e-mail mail_outline Cursus Photoshop - deel 1 

Cursus Photoshop - deel 1

Photoshop - deel 1 | start 4 september 2018

Fotografie en fotobewerking zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

De computer en het bewerkingsprogramma zijn de vervanger van de vroegere donkere kamer en zijn niet meer weg te denken in de huidige digitale tijd.
Alle foto’s die je ziet in boeken en magazines, websites als 500Pix, Pinterest, Flickr of Instagram, in musea en exposities.. allemaal hebben zij één of meerdere vormen van fotobewerking ondergaan. 

Natuurlijk is en blijft het streven je foto’s zo dicht mogelijk bij het gewenste resultaat te fotograferen, maar sommige effecten zijn eenvoudigweg niet met de camera te realiseren of zijn niet haalbaar door te grote contrasten of gebrek aan de juiste apparatuur en accessoires.

Naast dat je met fotobewerking je foto's kunt optimaliseren en prachtige resultaten kunt bereiken is het ook nog eens ronduit leuk om te doen.
Je creëert je eigen stijl of maakt je eigen kunst.

Er zijn drie delen fotobewerking die allen bestaan uit 3 lessen van ruim 2 uur en een kwartier. Hierbij leer je hoe je foto’s naar een hoger niveau kunt brengen middels subtiele en creatieve bewerkingen. 

Van alle lessen ontvang je een powerpoint met daarin de complete les uitgelegd aan de hand van geanimeerde beelden. Zo kun je de lessen keer op keer terugkijken.

De bewerkingsprogramma’s die gebruikt worden tijdens de cursussen zijn Adobe Photoshop Elements, CS, en CC. (WiFi aanwezig)


Een greep uit de onderwerpen:


Data: dinsdagavond 4 september - 11 september en 2 oktober 2018


tijden: van 19.45 tot 22.00 uur
locatie: De Factorij 45d te Zwaag

De kosten voor deze cursus bedragen €72,50, inclusief 3x een powerpoint met stap voor stap begeleiding.
Na het positief afronden van de cursus ontvang je een certificaat.
De groepen zijn klein, daardoor is er ruimschoots persoonlijke aandacht.


Colette van Eck: "Het geleerde in de praktijk brengen, thanks @MadelonDielen voor weer een fantastische cursus fotobewerking.pic.twitter.com/BcgwpHewfd"

Madelon Dielen Fotografie & Fotoreizen | De Fotoschool
studio: De Factorij 45d
1689 AK  Zwaag (vlak naast de A7, afslag 9)
06 - 51 46 45 40
info@madelondielen.nl


Wil je je inschrijven voor deze cursus of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht via het e-mail formulier op deze pagina, graag onder vermelding van 'Photoshop - deel 1', of bel met 06 - 51 46 45 40.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten