Stuur e-mail mail_outline Cursus Photoshop - de basis I 

Cursus Photoshop - de basis I

Photoshop - de basis I 
start 12 september 2019

Photoshop is enorm populair, en niet voor niets. 
De gebruiksvriendelijke beeldbewerkingsprogramma’s van ADOBE werken snel en effectief en geven fantastische resultaten!

De cursus Adobe Photoshop bestaat uit twee aparte delen die elkaar opvolgen: ‘de basis I’ en 'de basis II’.
Beide delen bestaan uit drie lessen van bijna 2 en een half uur per les. 
Tijdens de lessen focussen we ons uitsluitend op toepassingen gericht op fotografie.

‘Photoshop - de basis I’ behandelt alle basisbegrippen en basisfuncties van Photoshop Elements, CS en CC. Het aanpassen, optimaliseren en transformeren van foto’s komen allemaal aan bod. 
Na afloop zul je je foto’s doeltreffend kunnen bewerken en verbeteren.   
De cursus Adobe Photoshop is voor iedereen die zijn of haar foto’s wil optimaliseren en is speciaal gericht op (hobby)fotografen en is in het bijzonder geschikt voor beginners en de iets verder gevorderde. 
Na de cursus ken je de meest belangrijke functies en mogelijkheden binnen Photoshop en kun je de opgedane kennis direct toepassen. 

‘Photoshop - de basis I’ bestaat uit drie afzonderlijke lessen. Door de duidelijke uitleg en praktijkgerichte opdrachten leer je stap voor stap alle mogelijkheden van het programma kennen. 
De basisfuncties worden behandeld en ook het aanpassen en transformeren door middel van lagen, effecten en maskers. Daarnaast leer je de intelligente retoucheermogelijkheden toepassen. 

Elke les eindigt met oefenopgaven. Door het maken van de oefenopgaven leer je de theorie gelijk in de praktijk toe te passen.  
Naast dat je met Photoshop je foto's kunt optimaliseren en prachtige resultaten kunt bereiken is het ook ronduit leuk om te doen.

Van alle lessen ontvang je een powerpoint met daarin de complete les uitgelegd aan de hand van geanimeerde beelden. Zo kun je de lessen keer op keer terugkijken.
De bewerkingsprogramma’s die gebruikt worden tijdens de cursussen zijn Adobe Photoshop Elements, CS, en CC. (WiFi aanwezig)


Een greep uit de onderwerpen:


Data: 

• maandagavond 6 mei - 20 mei - 27 mei 2019 (vol)

• donderdagavond 12 september - 19 september - 3 oktober 2019

tijden: van 19.45 tot 22.15 uur
locatie: De Factorij 45d te Zwaag

De kosten voor deze 3-delige cursus bedragen €72,50, inclusief 3x een powerpoint met stap voor stap begeleiding, koffie en thee.
Na het positief afronden van de cursus ontvang je een certificaat.
De groepen zijn klein, daardoor is er ruimschoots persoonlijke aandacht.

Wil je je voor deze cursus inschrijven of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht via het e-mail formulier op deze pagina, graag onder vermelding van 'Photoshop - de basis I', of bel met 06 - 51 46 45 40.

Colette van Eck: "Het geleerde in de praktijk brengen, thanks @MadelonDielen voor weer een fantastische cursus fotobewerking.pic.twitter.com/BcgwpHewfd"

Madelon Dielen Fotografie & Fotoreizen | De Fotoschool Noord-Holland
studio: De Factorij 45d
1689 AK  Zwaag (vlak naast de A7, afslag 9)
06 - 51 46 45 40
info@madelondielen.nlStuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten