Stuur e-mail mail_outline Cursus Fotobewerking - de basis I 

Cursus Fotobewerking - de basis I

Fotobewerking - de basis I ~ start 12 mei 2023

De cursus is ook ONLINE te volgen!

Fotobewerking is enorm populair, en niet voor niets. 
De gebruiksvriendelijke beeldbewerkingsprogramma’s van ADOBE werken snel en effectief en geven fantastische resultaten!


De cursus bestaat uit twee aparte delen die elkaar opvolgen: ‘de basis I’ en 'de basis II’.
Beide delen bestaan uit drie lessen van 2 en een half uur per les. 
Tijdens de lessen focussen we ons uitsluitend op toepassingen gericht op fotografie.

‘Fotobewerking- de basis I’ behandelt alle basisbegrippen en basisfuncties van Photoshop Elements, CS en CC. Het aanpassen, optimaliseren en transformeren van foto’s komen allemaal aan bod. 
Na afloop zul je je foto’s doeltreffend kunnen bewerken en verbeteren.   

De cursus is er voor iedereen die zijn of haar foto’s wil optimaliseren en is speciaal gericht op (hobby)fotografen en is in het bijzonder geschikt voor de beginner en de iets verder gevorderde. 
Na de cursus ken je de meest belangrijke functies en mogelijkheden binnen Photoshop en kun je de opgedane kennis direct toepassen. 

Door de duidelijke uitleg en praktijkgerichte opdrachten leer je stap voor stap alle mogelijkheden van het programma kennen. 
De basisfuncties worden behandeld en ook het aanpassen en transformeren door middel van lagen, effecten en maskers. Daarnaast leer je de intelligente retoucheermogelijkheden toepassen. 

Elke les eindigt met oefenopgaven. Door het maken van de oefenopgaven leer je de theorie gelijk in de praktijk toe te passen.  
Naast dat je met Photoshop je foto's kunt optimaliseren en prachtige resultaten kunt bereiken is het ook ronduit leuk om te doen!

Van alle lessen ontvang je een film waarin de complete les nogmaals te bekijken is. Zo kun je de lessen keer op keer terugkijken.
De bewerkingsprogramma’s die gebruikt worden tijdens de cursussen zijn Adobe Photoshop Elements en CC. (WiFi aanwezig in de studio)
NIEUW!! Lees onderaan meer over het Fotobewerking Vragenuur!


Een greep uit de onderwerpen:


Data: 

• Vrijdagavond 12 mei - 26 mei en 2 juni 2023 

tijden: van 19.45 tot 22.15 uur
locatie: De Factorij 45d te Zwaag (vlak naast de A7, afslag 9)
kosten: €79,50 inclusief koffie en thee, van iedere les ontvang je een film met daarin de gehele les stap voor stap in beeld en een maandelijks online vragenuur


Wil je online deelnemen? Dan kan! Ik nodig je via een link uit om deel te nemen aan de lessen. Het werkt heel eenvoudig en je kunt de cursus volgen vanaf waar je maar wilt.

De groepen zijn klein, daardoor is er ruimschoots persoonlijke aandacht.
Wil je je inschrijven voor deze cursus of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht via het e-mail formulier op deze pagina, graag onder vermelding van ''Fotobewerking - de basis I'.


Reacties van cursisten:

"Ik wilde nog even extra zeggen dat ik vind dat je photoshop erg begrijpend hebt uitgelegd. De film die je daarna stuurt is echt fijn, want ik kan zelf per onderdeel even kijken, stoppen, oefenen etc. Ik vind dat mijn foto's er nu echt mooier, scherper en leuker uitzien na een rondje door photoshop." - J. Polet, Dordrecht

"Dank weer voor de info. Ik vind het zo fijn dat we een mooi filmpje krijgen met uitleg om op terug te vallen. Echt top!!" - I. van den Brand, Amsterdam

"Het geleerde in de praktijk brengen, thanks @MadelonDielen voor weer een fantastische cursus fotobewerking.pic.twitter.com/BcgwpHewfd" - Colette van Elk


Madelon Dielen Fotografie & Fotoreizen | De Fotoschool sinds 2007
studio: De Factorij 45d
1689 AK  Zwaag (vlak naast de A7, afslag 9)
06 - 51 46 45 40
info@madelondielen.nl

Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.


Fotobewerking Vragenuurtje

Iedereen die een cursus 'Fotobewerking - de basis I' bij mij heeft gevolgd krijgt de kans om online al zijn of haar vragen te stellen!
Kom je ergens niet uit, weet je niet meer waar je een tool kunt vinden, loop je vast met een bewerking?
Tijdens het Fotobewerking Vragenuur maken we een online verbinding met Teams en kan ik je live laten zien hoe je je probleem kunt oplossen.
Teams werkt heel eenvoudig: meld je bij mij aan via e-mail, ik nodig je uit door je een link te sturen en met gebruik van die link kun je deelnemen aan het Fotobewerking Vragenuur.

Heb jij een Photoshop of Lightroom vraag voor mij?
Meld je dan aan via info@madelondielen.nl en ik stuur je een uitnodiging voor het vragenuur!

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten